Slova havajské kahuny Lapa´au Morrnah Nalamaku Simeony.

„Já“ chci sdělit všem lidem následující:
Na začátku, „Já“ vytvořilo oblohu,hvězdy,mraky a vítr a poté oceán,moře – všechna Má Stvoření.Proč,“Já“,narušuji svět člověka? „Já“ nic nenarušuji.Člověk neustále narušuje můj svět.Člověk způsobuje stres,nesoulad a přitom zapomíná,že jej nejprve stvořil sám ve své mysli a nyní má tu troufalost si nárokovat všechna Má Stvoření.
Dnes, „Já“ říkám STOP,STOP,STOP!
Již nebude člověk Stvořitel ani Ničitel,pouze ten,který hledá I-dentitu.On bude posuzován,zatímco ostatní se budou nadále točit na kolotoči života a smrti,života a smrti…
dokud si člověk neuvědomí,že tento svět bude jiné místo pro život a „Já“ bude pobývat na Zemi do konce věků „Já“,kdy všichni budou znát svou I-dentitu.
„návrat Mých Dětí Domů“bude náboženství světa,protože člověšk se navrátí ke Zdroji – Božství skrze hledání své I-dentity.
To je důvod,proč bude vyzdvižen ženský aspekt života a proto,každá země na světě zosobňuje ženskou roli marie,matky ježíše.Všechny země světa mají roli matky…a dítěte,ale Aumakua je Matka a Dítě v Jednotě.
Jak to „Já“ vidí dnes,pozoruje lidi,jak se honí za penězi.Ale dělá je to šťastnými? Pouze dočasně.Je to jen začátek konce jednotlivce,protože se přesunul do jiné roviny,pryč od Otce Stvořitele,vzdálen od pohledu do svého nitra – místo toho pohlíží na vnější svět a posuzuje jiné svými omezenými hodnotami.
Buď laskavý,milující a tolerantní,protože Věk svého „Já“ bude trvat tak dlouho,dokud se postup bude stále opakovat – a bude se zvyšovat počet lidí,kteří se dostanou do Světla.Světlo je jako ohniště,hořící hranice,kde bude člověk hledat teplo a přátelství ostatních,aniž by si uvědomoval,že ostatní byli kdysi jeho nepřátelé.
ĆISTI,VYMAZÁVEJ,VYMAZÁVEJ…a najdi svou Šangrilu.Kde? V sobě.
Jdi a setrvej doma – kojot se potuluje po prérii a žralok brouzdá v hlubinách oceánů,větru a bouře – v přítomnosti Mé Mysli.Poté shromáždi veškeré věci,všechno je obnoveno;jsme naplněni,obnoveni,soucitní.
„JÁ“ JSEM to co „JÁ“ JSEM.“JÁ“ JSEM VŽDY „JÁ“ .
Ale především budeme spasením jeden pro druhého a tak dále.
Jdi a buď v Míru – Mír začíná Uvnitř Srdce každého z nás.
MÍR ať je vždy s Tebou.

Meditace ze dne 4.9.1987


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *