Význam a popis denních posvátných energií Mayského kalendáře Tzolkinu

TZOLKIN 28.8.2015 9 AHAU kin 100
Ahau – Slunce – Osvícení, bezpodmínečná Láska, odpuštění, Kristovo Vědomí, požehnání, moudrost, vědění, Jednota, vědomí cíle, uskutečnění cíle, schopnost koncentrovat se na Celek, globální vize, laskavost

Bolon (9) vrhá silné intuitivní energie na povrch Ahau, jako by kreslil na tváři Slunce masivní erupce. Cokoliv by držel jako rukojmí svou silou intuice a vrozeným věděním, puká a vadne ve žhavé síle nelítostné záře Ahau. Využijte pro sebe tento moment a vymaňte se z okovů, které vězní vaši přirozenou energii a vitalitu, ať už psychickou, fyzickou nebo duchovní. To je zejména důležité pro vás, pokud jste žena, protože Bolon nese výrazně ženskou esenci.
Ahau je podle Mayů nejposvátnější glyf. Znamená Osvícení, Vyšší Vědomí, propojení kolektivního Vědomí a vědomí spolutvoření. Ahau je energie Bezpodmínečné Lásky. Nativní Ahau jsou romantici a idealisté, jsou často umělci harmonie a krásy – materiální i duchovní. Ve vztazích jsou oddaní a každá zrada je velmi bolí. Výzva je: Naučte se přijímat nedostatky.
Žádejte dnes o moudrost a ctěte své předky. Je to skvělý den vyjádřit záměr, aby byl váš domov naplněný harmonií a krásou, skvělý den postavit základy svého domu, nebo se nastěhovat do nového.
***
Jsem Ahau, Pán všech Denních Strážců. Jsem to já, kdo dohlíží na proces Vzestupu, i když ve skutečnosti všichni jsme Jedno, nejsme od sebe odděleni. Kvůli touze zažít něco jiného jsme si my, stejně jako vy, na nějaký čas zvolili opustit domov, abychom měli celou řadu jiných zkušeností. Ti, kteří si vybrali Zemi jako svůj dočasný domov, jsou odvážní jedinci, protože tato planeta je náročným prostředím. Příchod do tak hustého pole s volbou cesty amnézií, je docela dobrodružství! Tisíce z vás se nyní probouzí a uvědomují, že existuje něco mnohem víc, než jen fyzický život. Nyní více než kdykoliv před tím v historii Země zvyšují lidé svou vibrační úroveň a obnovují své psychické smysly. To je více než jen vaše prvorozené právo, je to vaše pravá Podstata.
Slovo Vzestup má mnoho významů, v závislosti na kulturním přesvědčení. Termín doslova znamená „ povznést se nad “. Co je to, co se zvyšuje? Je to nízká povaha lidstva. Každý z vás má schopnost povznést se nad světský život a žít ve světě spoluvytváření s ostatními, kteří jsou jak na Zemi, tak v jiných dimenzích. Čas a prostor jsou iluze nutné pro zažívání skutečnosti této zkušenosti. Žádný jiný způsob, jak mít zkušenost ne-lásky neexistuje, jakmile jste zcela ponořeni do Lásky.
Narozením do této sféry jste zcela zapomněli na své duchovní kořeny. Nicméně tento stav se chýlí ke konci. Mnozí z vás jste byli na Zemi desítky životů a nyní jste unaveni nudnou povahou světského života; už jste zažili vše, co nabízí. Mnoho církví přinášelo mnoho zpráv o konci světa. Vybírejte si pečlivě, čeho se chcete držet. Vaše myšlenky a vaše emoce mají obrovský vliv na váš život a na celý svět. Existuje mnoho obav, kdy bude konec světa a této obavě čelí mnoho generací. Starosti o budoucnost je to, co vás ovlivňuje dnes. Jak může žít člověk život s nadějí do budoucna, pokud se domnívá, že brzy zemře?
Doporučujeme vám přestat se zabývat „ co kdyby “ a věnovat svůj čas tomu, abyste nezbytné změny naplnili radostí a klidem právě dnes. Co musíte udělat, aby se to stalo? Je nutné, aby každý z vás sledoval každý den, co cítíte a ihned provedl změny v oblastech, které vám způsobují neklid.
Všimli jste si, že se zrychluje čas a všechny věci se dějí rychleji? Víte, že srdce Země tepe mnohem rychleji než dříve? Vědci, kteří se zabývají měřením frekvence Země, to zaznamenali. Co to má společného s vámi? Jste v podstatě dítě Země; jste vytvořeni ze stejných molekul. Ona je váš hostitel – zkuste žít bez ní. Když se zvyšuje její vibrace, musí se zvýšit i vaše. Lidská vibrace se zvyšuje množstvím energie uvnitř vás. Tato úroveň se zvyšuje nebo snižuje v závislosti na vašich emocích a myšlenkách. Emoce jako hněv, strach a zranění, vytváří nižší frekvence. Ti z válečnou mentalitou mají těžké časy, protože nejsou v souladu s vibrací Země. Ti, kteří vládnou Láskou, laskavostí a vděčností, zvyšují své frekvence, aby odpovídaly frekvencím Země. To je místo odkud přichází kouzla.
Jakmile vyčistíte negativní energie z vašeho energetického pole, vaše intuice a schopnost manifestovat svá přání se zvýší. Podívejte se na lidi, kteří vám dělají společnost. Mají tendenci mluvit a jednat čestně nebo si neustále stěžují? Vyhledávejte společnost těch, kteří jsou na cestě Vzestupu, protože jejich přáním je vytvořit utopickou společnost.
Práce s Denními Strážci po celý rok je jeden ze způsobů, jak zvýšit svou frekvenci. Používejte jakékoliv nástroje, které vám pomáhají uvolňovat negativní energie z aurického pole. Změňte zvyky, návyky a vztahy, které vás drží uzamčené v negativních myšlenkách. Není třeba se obávat o budoucnost. Vaše nejlepší volba je věnovat pozornost tomu, co se děje ve vašem životě nyní, v tomto okamžiku a rozhodnout se pro volby, které vás povedou k míru a štěstí.
Existuje mnoho práce, pokud jde o překonání lidského údělu. Přesto to může být vzrušující a dobrodružné. Hodně z toho, co se děje nyní na Zemi, jsou věci, které se nikdy a nikde jinde ve Vesmíru nestaly. Sledujeme vás v úžasu a je nám ctí, že vám můžeme pomáhat. Pro nás je to jako vidět někoho spadnout z útesu s oslabujícím zraněním, jak nachází pracně cestu ven z kaňonu a snaží se dostat do bezpečí. Ačkoliv na cestě existuje hodně boje, výsledek je jasný. Jděte vpřed a tvořte svůj den. V tuto chvíli je to vše, co pro vás dnes máme. Nemůžete zažívat něco v minulosti nebo v budoucnosti, můžete to zažívat pouze v přítomném okamžiku. Pokud je vaše touha vzestoupit, pak to je to nejlepší, co může vůbec být. TEĎ je na to ten správný čas!
DEVÁTÝ Tón – TRPĚLIVOST – VYTRVALOST
Energie přinášející nový život, pohyb vpřed. Bolon (9) umožňuje nahlédnout do realizace současných vizí, plánů a akcí. Je to velmi pozitivní číslo, den je často využíván ke slavnostem, obřadům, svatebním obřadům a rituálům. DEVĚT je považováno za ČÍSLO ŽIVOTA a spojováno s lidským těhotenstvím a se ženami. Někteří mayští učitelé ho spojují s devíti kroky, které jsou nutné pro stavbu domu, s devíti etapami pěstování a sklizně plodin, devíti vesmírnými cykly, devíti poschodími pyramidy. Číslo DEVĚT je symbolem ženy a ženského universálního principu.
Copyright © Výklad lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *