Krásné novoluní v Býku!

Nastane dnes přesně ve 14.17 hod. SELČ. Nyní je vhodný čas na stanovení si osobních cílů, které vyjadřují energii znamení Býka. Potřebujeme si mnohem víc užít běžných a fyzických aktivit, na smysly zaměřených potěšení. Činností, jenž nás navrací do spojení s přírodou a tělem. Jsme si mnohem víc vědomi toho, co je pro nás pohodlné a bezpečné a společně s Býkem tak zaměřujeme pozornost na stabilitu.

Začíná se cyklus, ve kterém je vhodné přehodnotit náš vztah k penězům a majetku. Nyní máme velkou šanci objevit, co nás skutečně činí šťastné, spokojené a především naplněné. Budujeme a rozvíjíme aktivity započaté za posledního novu (cyklu) v Beranu.  Spojujeme se se zemskou energií, hlouběji a díky ní se cítíme více bezpečně, nebo naopak, podle toho, jak jsme s ní opravdu ve spojení. V následujících přibližně dvou týdnech můžeme učinit reálné plány, postavit základy pro sklizeň nových začátků.

Důležitým aspektem tohoto novu je také harmonický trigon se Severním lunárním uzlem a vzdálený sextil na Neptun v Rybách. Je velmi podpůrný, dává nám pocit, že naše plány a směřování mají jasný směr, jsme odhodláni doslova se postarat o to, co nám v životě přináší radost, baví nás a současně živí. A díky Neptunovi též ladíme antény na transcendentnější, s duchem a jednotou okořeněná spojení.

Venuše, jenž vládne tomuto novu, se nachází direktní na konci Ryb, odcházející z nedávné kvadratury se Saturnem ve Střelci. Naše hodnoty, vztahy, láska, sebeláska, vztah k financím, dostaly tento rok zabrat. A nyní na konci cyklu čekáme na novou energii, aby v našich vztazích a financích zažala opět proudit. Již nepotřebujeme být za každou cenu oběťmi vztahů, a pouze reagovat na druhé. Společně s tímto novem zrají nové možnosti. V pátek 28. dubna se Venuše dostane ve svém přímém chodu opět do znamení Berana. S tím se nám otevírá nový proud energie, máme chuť pokročit v našich vztazích, učinit rozhodnutí, jít do akce.

Dnešní nov nás učí vážit si toho, co máme, soustředit se na svůj potenciál, a nechat odejít (s Venuší na konci Ryb) vše nepotřebné a nefunkční. Uvnitř nás se formuje nový přístup, hodnoty a plány dostávají reálnější podobu. Se znamením Býka a některými planetami v retrográdní fázi (Merkur, Jupiter, Saturn, Pluto) život neběží rychlým tempem. Naopak nechává v nás dozrát náš pravý potenciál.

Šťastnou ruku při zasazení nových semínek přeje Pavlína

https://www.pavlinaholancova.cz/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *