Slunovrat

Jak se Slunovrat blíží, vaše jemná energie je stahována dovtnitř. Jste tázáni zvědomit čas kolem Slunovratu 21.prosince a vnímat jak se vaše mysl, srdce a tělo cítí. Toto byl rok rychlého prohlubování do spirituálního napojení a expanze. Můžete být unaveni a můžete potřebovat čas ke zpracování svých zkušeností.
Slunovrat je portálem světla ve kterém jsou obsaženy posvátné zprávy. Tyto intuitivní zprávy jsou vysílány do vašeho srdce, protože je to vaše srdce které rozumí a rozluští intuitivní moudrost, ne vaše logická mysl.
Když mluvíme o energii Slunovratu a začínáme ji naciťovat, můžete obdržet zprávu od vašeho těla, emocí nebo ducha. Cokoliv co nyní v tento moment cítíte může být signálem z vašich vyšších smyslů co si Vesmír nejvíce přeje abyste si uvědomili v tomto období výjimečného posvátného významu – Slunovratu.

Slunovrat vás žádá vstoupit hlouběji do sebe a svého Bytí. Slunovrat je zesíleným hlasem Božství – k vám, skrze vás a pro vás. Vy sami víte co nejvíce potřebujete a víte, na co se pro příští rok připravujete.
V nadcházejících dvanácti měsících bude velké potřeby těch, kdo jsou spojeni se znovuoživenými božskými ženskými silami vědomí, aby vystoupili do popředí.
V tomto roce jste mohli odhalit některé části Sebe, které stínily, potlačovaly  nebo dokonce sabotovaly vesmírnou krásu a pravdu vaší Božské Esence. Ty vaše části, které vás zastrašovaly strachem a pochybami o vašich schopnostech vašeho rozvíjejícího se vysokého Já vyžadují obrovskou lásku a pochopení. Tyto vaše části jsou traumatizované a jednoduše reagují v nevědomí na nekonečnou a nepřekonatelnou dobu léčení pradávných zranění na vaší Duši.
Dobrá zpráva je, že nemusíte jít do vzdálených míst rozřešení a dokonalosti abyste začali nebo pokračovali ve sdílení své jedinečné Božské Esence s druhými. Toto je bod, kde vás vaše strachy budou neustále zpochybňovat – budou vás přesvědčovat, že nesmíte pokračovat na této cestě růstu, protože přináší starou bolest a s tou je velmi těžké se konfrontovat a s největší pravděpodobností vás ukřižuje.
Mnoho lidí udělá tu chybu, že se vrátí zpět do popírání a uzavřou se vlastnímu léčení a procesu rozvoje v místech, kde je jejich Duše přivádí do kontaktu s nevyléčenými, zvápenatělými emocemi toho, jak je bolestivé nebýt v pravdě a božsky vedené energetické síle, která způsobuje průlomy katapultující Duši do nového spirituálního území.
S největší pravděpodobností jste během tohoto roku čelili nějaké emoční bolesti nebo odmítání souvisejícímu se vstupem na svět.
Tohle vše je proces a potřebuje čas. Bude se to opakovat znova a znova – budete dělat kroky do hlubšího vztahu se svým božským Já a do role kterou Duch pro vás v tomto životě vytvořil. S každým vzestupujícím schodem na cestě potkáte obrovské strachy, stejně tak jako pocit nevysvětlitelného, nepopsatelného souladu a vědění, že vše je přesně tak, jak má být.
Musíte si uvědomit, že vaše cesta je pokračováním a neustálou rozvíjející se spirálou. Není přímou čarou se stanoveným koncem – nikdy nebudete mít pocit, že jste naprosto připravení – nedostanete se do bodu, kde budete mít pocit, že je vše perfektní, vyřešené, beze strachu nebo naprosto stabilní.
Jako nekonečně rozkvétající rostlina, jako tekuté tělo vody, jako jemně odkrývaný poklad si vzpomínáte, že jste stvořeni z Těla Bohyně.
Vše, co vás přivede do tohoto ryzího vědomí je dokonalé. Každý vztah, každé zdánlivé selhání, každé setkání se starou bolestí, každá vzpomínka na vlastní důležitost, každý chvějící dotek opravdové lásky, každý sen a vize záře a harmonie, každé intuitivní vědění toho kým opravdu jste a čím jste sem přišli být….
…je dokonale načasované a účelové.
Na tento Slunovrat k vám promluví Bohyně a zašeptá pravdy o tom, jak se vaše tělo nyní a v příštím roce spojí s tělem jejím. Často mluví prostřednictvím vašich vlastních fyzických pocitů, emocí a spirituálních toužebných přání. Často k vám promlouvá skrze životní události, které přináší a které vás vyzývají k přijetí, zodpovědnosti a vytrvalosti.
Často mluví nejhlasitěji jak může, je neústupná tak, že se zastavíte a nasloucháte.
Bude předán vzkaz jak bude vaše nádherné plavidlo Světla použito příští rok ke spolupráci s jejím dlouho opuštěným a zapomenutým tělem magie – a jak budete demonstrovat tuto spolupráci prostřednictvím obou jiskřících a prozaických prostředků a bez držení se zpět ve strachu – k vesmíru.

Autor : Sophie Bashford

www.sophiebashford.com

Překlad: Taunia Atiriamin

www.slunecnabrana.eu, www.martinachristova.eu


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *