Vědomý stav „Nebe na Zemi“

Channel: Edita Lemiana Santiago, Channelováno 8.2. 2018

Od počátku věků se používalo poetické spojení „NEBE NA ZEMI“, avšak každý si dokáže představit pod tímto slovním spojením něco jiného. Je důležité, abyste si plně uvědomili, že NEBE NA ZEMI není určité místo, že NEBE NA ZEMI není určitý prostor, že NEBE NA ZEMI není RÁJEM, tak jak si ho mnoho z vás může představovat.

NEBE NA ZEMI je vědomý stav bytí, v kterém přinášíte skrze vaše vlastní procesy s jemně hmotnými úrovněmi vašeho bytí nové formy vnímání a prožívání současné reality. Je to stav, v kterém můžete cítit, že prostupujete vaše okolí nebo naopak, že i vaše okolí prostupuje vás. Je to stav, při kterém vnímáte v bdělém stavu svůj mini vesmír a víte, že jste středem svého mini vesmíru. Jste jediným středobodem, tzv. nulovým bodem, kde jste schopni se vnímat jako pohybující se a sjednocující se zemské živly….OHEŇ, VODA, VZDUCH, ZEMĚ. V tomto stavu jste i středobodem ČTYŘ SVĚTOVÝCH STRAN a skrze vás prochází GALAKTICKÉ SLUNCE, PRASLUNCE a pevně jste ukotveni v MATCE ZEMI, která je vaším domovem.

NEBE NA ZEMI je taková úroveň bytí, která dokáže přesměrovat v daný okamžik vždy vše, co právě potřebuje pro své vlastní sebenaplnění, pro svůj vnitřní klid a mír a zároveň je v přijetí všeho, co tímto stavem není.

NEBE NA ZEMI je jisté energetické pole, kde jste schopni zachytávat záměry, myšlenky i emoce všech, kteří dosáhli stejného stavu bytí. Proto to můžete nazývat i časoprostorovým polem, kde se propojují ve svém středu všechna jemněhmotná těla společně s vašimi elementy a vytvářejí tak velmi silný magnet pro vše, co poté v materiální rovině může být přesměrováno v nejvhodnější a v nejláskyplnější formě k vám a tím můžete každým momentem plně žít svůj stav „NEBE NA ZEMI“.

Je to zároveň časoprostor, kde se setkávají dimenze a padají závoje zapomnění. Je to stav, v kterém existuje vše, v co daný moment právě potřebujete k naprostému sebenaplnění v celistvosti. Stále více bytostí se přibližuje a otevírá tomuto stavu bytí a ve velkém měřítku to pak znamená, že se zcela vytváří nové časoprostorové pole, které ze dne na den zesiluje a má za úkol sjednotit všechny, kteří společně brzy aktivují přechod do vyššího stavu i své fyzické tělo. Tento vědomý stav je třeba určitou dobu stále vědomě udržovat, dokud nepřijde aktivace vašich těl do jiné vyšší formy.

Procházíte tedy procesem NANEBEVSTOUPENÍ a to vyžaduje svůj čas a prostor. Zároveň vás to učí přijímat ve svém životě zodpovědnost za veškerá rozhodnutí, která pro vás mohou být i urychlením celého procesu.

PŘIPRAVTE SE NA STÁLE ZRYCHLENĚJŠÍ TEMPO UDÁLOSTÍ VE VAŠEM ŽIVOTĚ. VRACÍTE SE I SKRZE SPIRÁLU ČASU DO NULOVÉHO BODU VAŠEHO BYTÍ.

AKÁŠICKÁ AFIRMACE:

ODPOJUJI SE OD VŠEHO, CO MNĚ BRÁNÍ ŽÍT „NEBE NA ZEMI“.

ŽIJI „NEBE NA ZEMI“ A TÍM NAPLŇUJI MOJE POSLÁNÍ.

MOJE NEBE NA ZEMI JE ODMĚNOU ZA ZCELISTVENÍ A NAPLNĚNÍ TAJEMSTVÍ SVATÉHO GRÁLU.

– STRÁŽCI AKÁŠI A STRÁŽCI PROJEKTU „NEBE NA ZEMI“

Edita Lemiana – průvodkyně jazykem Světla
www.editasantiago.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *