Částečné zatmění Slunce

Veronika Navrátilová

Zatmění, i ta částečná, jsou důležitými astrologickými událostmi a mají obrovský duchovní význam. Jedno takové nastane 15. 2. 2018 v 22.04 našeho času na 27. stupni znamení Vodnáře v separační konjunkci s Merkurem. Viditelné bude z částí Antarktidy a Jižní Ameriky.

Podívejte se, kde se odehrává ve Vašem horoskopu narození a jak významné aspekty tvoří. Určitě to pocítíte vy, kdo máte kolem 27. stupně Vodnáře, Lva, Štíra a Býka Slunce, Lunu, Asc nebo jiný významný astrologický prvek.

Únorové zatmění je vodnářsko-merkurického charakteru, tzn. silně vzdušného. Komunikační technologie mohou nadále expandovat a rychle se vyvíjet. Je to také příležitost pro osvobození myšlení od přežitých schémat a přejatých názorů. Můžeme vnímat zrychlení všech forem komunikace a dopravy. Přináší do našich životů změny různé intenzity i charakteru. Působit na nás může až několik následujících měsíců. A protože se odehrává ve Vodnáři, poblíž Dračího ocasu, hlavním tématem pro mnohé z nás by mělo být osvobození se.

Osvobození tam, kde je už delší dobu napětí a necítíme se komfortně, je pro naši duši nesmírně léčivé a životadárné. Zatmění Slunce ve Vodnáři v konjunkci s Merkurem je osvícení v té oblasti, do které padá v našem horoskopu. Více si uvědomujeme neustálou proměnlivost reality, to, že s poznáváním se musíme zákonitě měnit i my a pouštět se starých fixací. U někoho je to práce, která naplnila účel, u jiného vztah, přátelství nebo přesvědčení. Pokud to tak je, jste synchronní se zatměním a jeho energie Vám dodá patřičnou dokončovací sílu. Pak je to prostředek duchovního růstu a rozšířeného vědomí.

Dalším tématem je uvědomění toho, jak já mohu přispět společnosti svým životem. Každý máme svůj úkol, a pokud ho přestaneme plnit, začnou se ve hmotné rovině vyskytovat problémy. Je to úplně stejné jako orgány v těle. Pokud přestanou spolupracovat s celkem, člověk začne mít zdravotní potíže.

Sobecké myšlení a jednání prohlubuje dualismus mezi „mým“ a „tvým“. Nesobectví nás naopak vede za hranice našeho ega k jednotě se vším, co existuje.

Užijte si nádherné, hodně evolučně zaměřené vodnářské zatmění Slunce.

www.ctuhoroskopy.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *