Aktuálně na nebi…

Nov v Býku 23.4.

Budoucnost

Uvidíme, co proběhne. Zatím to vypadá na zásadní a zlomový den. Nov nastane na 4. stupni Býka a v konjunkci s Uranem! V kvadratuře bude Saturn na druhém stupni Vodnáře.

Nov je vždycky koncem a začátkem cyklů. Tentokrát je propojený se silnou kolektivní planetou Uranem. Dá se tedy očekávat velká razance dění. Kvadratura se Saturnem ve Vodnáři ukazuje na změny vnímání toho, co probíhá. Na proměny myšlení. Staré pohledy na věc končí, nové přicházejí.
Mohli bychom celou událost nazvat jako Změna plánů. Bude velká snaha přiklonit se jednat podle toho, co chceme, co potřebujeme, po čem toužíme. K čemu inklinujeme, jen jsme si to dostatečně pro sebe neuvědomili.

Kvadrát na Saturn ve Vodnáři nám pomůže odtrhnout se od toho, co nám brání, co vadí, co zatěžuje. Tak jako když prolézáme uchem jehly, zbavujeme se toho, co překáží. Máme tak volné ruce, do kterých můžeme uchopit nové příležitosti.

Změny, jsou-li spontánní, se budou dít. Dopředu jistě tušíme, oč půjde. Jen nabydeme víc přesvědčení, jen se více otevřeme. Pracujeme tu s budoucností. Řešíme a žijeme to, co se bude dít v následujících týdnech a měsících.

Doba není zralá k tomu, abychom něco stavěli. Doba boří, odstraňuje. Vlastně ne tak docela. Tu fyzickou práci musíme udělat sami. Doba jen postrkuje, motivuje, napíná, nabouzí. Na každém z nás je, aby se pokusil aspoň v malém udělat něco pro svůj sen. Máme přece právo na to, aby se plnily!

Nov je v Býku a tak tématem budou hodnoty, sebehodnota, ale i tvoření, emoce, láska především. Symbolicky je Býkem signováno i naše tělo. Je tedy šance udělat leccos pro svůj zdravotní stav, zdravotní stav populace. I tady se to láme. Ve hře jsou samozřejmě i majetky, peníze a věci vybudované. I tady se můžeme zasadit a angažovat. Možná v tom, jak se k hodnotám chováme a jak s nimi nakládáme. Býčí nov je i začátek rozpuku jara.

Pěkné jaro všem!

Ondřej Habr


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *