Duhový most energie Kundalini Durga / Sekhmet/ Kali dosahuje Brány transcendence Maha Ashtami

Dnes, 20. dubna, je Maha Ashtami, velmi příznivý 8. den Chaitra Navratri. Maa Mahagauri je avatarem Bohyně Durga, který je dnes uctíván a který nám přináší konečný dar rozpuštění / osvícení / transcendence.
V minulých dnech jsme cestovali s energiemi Shakti / Bohyně + Energie Kundalini ze stavu bytí / setrvačnosti v Kořenové čakře, kde byly tyto energie aktivovány za účelem duchovní cesty. Shakti poté vstoupila do stavu bytí / vášně / výživy, když podnikla cestu vzhůru různými čakrami … a nyní se blíží ke svému konečnému cíli 8. a 9. den Navratri.

V Korunní čakře to byla forma Maha Kali / Kalratri, která nás provedla ničivou temnou nocí okamžiku naší duše / věže, abychom se mohli naučit být nebojácní, odvážní a spravedliví a na oplátku nás obdarovala siddhi (nadpřirozené) schopnosti jasnovidectví, vnímání, posunu tvaru, alchymie, manifestace, znalostí, moci, bohatství atd..
Používáme naše Siddhi (vyšší síly) k překonání iluzí této 3D pozemské reality (maya jal) s odvahou a nebojácností (strach je primární iluzí naší pozemské existence).
Používáme své dary moudrosti a schopností k práci pro větší dobro z místa nezištné služby (na rozdíl od samoúčelných účelů, jako je sláva, hojnost, moc a další egoistické touhy).
Žijeme ve ctnostech odvahy, nebojácnosti a spravedlivých činů (naše Dharma a Karma) bez ohledu na výsledek, tj. Nenecháme se
odradit úspěchem či neúspěchem / motivováni ani úspěchem nebo neúspěchem … bez připoutanosti k výsledku a zaměřeni pouze na život podle nejvyšších principů Dharmy / Spravedlivého Jednání.
Neboť pokud to jsou ta rozhodnutí, která děláme, pak v tento 8. den z Milosti Ma MahaGauri, jsme zasvěceni do aspektu transcendence! To jest . . .
Jsme osvobozeni od 7. fyzických čaker,
Jsme osvobozeni od neustálých cyklů života a smrti,
Jsme osvobozeni od obav a iluzí této cesty (máje / iluze) naší pozemské reality ….
… A překonáme / zdokonalíme to, co umožňuje rozšířené vědomí, které nám dále dovoluje se propojit s Božskou pravdou / Božským světlem / hlavou Boha a Bohyně / osvícením / mokshou / vzestupem.
Na druhou stranu vždy existuje možnost použít naše Siddhi k dosažení a hromadění bohatství, moci a kontroly nad ostatními, slávy a uznání, fanoušků naší osobní hrdosti, marnosti a chamtivosti a sloužit samoúčelně a sobecky, motivováni úspěchem, slávou, uznáním a přidejte další peří do naší čepice duchovního ega. To nás pak přiměje znovu-vstoupit do smyčky, zpět do základní čakry, zpět do pavilonu …. zpět na první schod …. zpět do smyčky zrození a smrti … Neboť pokud jste se vtělili nyní … je velká šance, že jste uvízli v této smyčce nejméně po několik tisíc let.
Volba je vždy naše….
Pokračovat v hraní na smyčku .. pokračovat v transmutaci jedu karmy a ega … nebo ..
Rozpuštění karmy + ega a překonání iluze s odvahou a nebojácností se vydat na cestu po Duhovém Mostu.
Důležitým aspektem 8. dne je Kanya Pooja, kde 9 mladých dívek (zástupce 9. avatarů Durgy) je obdarováno jídlem, dárky, oblečením atd. Zákon o dávání / sdílení naší hojnosti a štěstí s ostatními. ..ale ať se to nestane jen tento jeden den … ať se to stane součástí naší každodenní rutiny … Vrátit vše Zemi, vodám a všem vnímajícím vyjádřením energie životní síly … s láskou a vděčností.
Šťastný Ashtami!
Ve světle, lásce a vděčnosti,
🔱🌹✨
Sa Kei Na
Sdíleno ve víře, že láska k životu dokáže překonat všechna omezení a rozpustit veškeré iluze,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *