Aktuálně…

Zavřít dveře
Jedná se o týden sebehodnocení, sdělování pravdy, úplného odhalení a trvalého odstranění přežitých okolností. Zatmění Měsíce a Superúplňku při 5° Střelce na karmickém Jižním uzlu osudu ve středu 26. května, je uzavřeno Saturnem, Pánem času a Karmy, který se v neděli 23. května změnil v retrográdní a v sobotu 29. května se do retrográdního pohybu změní také Merkur. Trojitá událost otevírá období řešení pro cokoliv, co je třeba přijmout, čemu je třeba čelit a co je třeba propustit.

S retrográdním Merkurem v propojení se zatměním Měsíce jsou  spojena témata pravdy, lži, falešných zpráv a ztracenosti  v komunikaci.
Ohlédněte se za posledním Zatměním Měsíce ve Střelci na karmickém Jižním uzlu osudu , které proběhlo v květnu 2002 a poté v květnu 2012, kdy došlo k obrácení uzlů osudu, aby vám tyto vzpomínky pomohly spojit body v tom, co nyní přichází ve vašem vlastním kruhu.
Při tomto Úplném Zatmění Měsíce za sebou trvale zavíráte dveře a jste připraveni otevřít nové  během Zatmění Slunce při 19° Blíženců, 10. června 2021. Zatmění Měsíce na vás emocionálně působí, protože vytvářejí závěrečná ukončení. Může u vás zesílit sentimentalitu, nostalgii a lepší uvědomění  si plynutí času. Na povrch vycházejí vzpomínky a sny.
Připomeňte si, že tato vlna zatmění v hlubokém vVsmíru není otázkou hlavy – je somatická, fyzická, integrativní – a dbejte na pečlivé uzemnění. Energie bude navýšena, protože se jedná o zatmění Superúplňku s Měsícem nejblíže Zemi. Oznamuje potenciál geo-kosmické bouře, společně s turbulencemi v geo-politice a na finančních trzích, které sahají od 23. do 29. května.
Sdíleno na vlně vzrušení ze života a extáze lásky bez hranic,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *