Aktuálně…

Milá rodino duše a světla, od včerejška jsme pod vlivem vlny přicházejícího kosmického záření, což mohl být důvod, proč se předpověď dvou geomagnetických bouří, které jsme očekávali pro dnešek a zítřek, změnila (Informace o geomagnetických bouřích Kp5 and Kp6 na Spaceweather).
Tato vlna kosmického záření mohla odklonit účinek slunečních erupcí posledních dnů. Ale tato vlna energie, kterou přijímáme od včerejška, má od předchozích vln kromě její značné intenzity i odlišnou vibrační frekvenci. Přál bych si, abych mohl rozpoznat původ těchto radiačních vln, abych mohl jasněji identifikovat jejich frekvence, ale je to prakticky nemožné. Určitě mnozí z vás snili o tom, že padají z nebe meteority, hvězdy nebo dokonce ohnivé koule, tento sen představuje tyto přicházející frekvence (někdy se také překládají jako sny, kde vidíme planety blíže u sebe, na obloze jsou dva Měsíce nebo dvě Slunce, nebo spatříme na obloze třeba spirály).
Na psychické úrovni nám dávají pocit, že se „něco děje“ na jiném místě, které nevidíme (jako bychom se snažili číst mezi řádky každou událost v našem životě), navíc máme pocit, že nic není náhodné, i když nevíme, jak to jasně definovat, co nebo proč. ✨
Na druhou stranu, na emocionální úrovni je pravděpodobné, že můžeme pocítit nostalgii po něčem, co nedokážeme identifikovat, nebo že chceme „jít domů“, protože za normálních okolností nás tyto vlny kosmického záření spojují s naším osudem a naším životním posláním, protože všechno je již napsáno.
Na mentální úrovni nám to může způsobit pocit, že na něco zapomínáme nebo že je něco, co musíme udělat, ale nevíme přesně, co, a někdy je můžeme také prožívat jako pocit, že „se schyluje k něčemu velkému“.
Na fyzické úrovni nám mohou způsobit občasné bolesti hlavy, závratě, nadměrnou únavu (jako by nám hlavou projížděl vlak), nespavost (a pokud se nám podaří usnout, dostáváme během spánku tolik informací, že si mozek příliš neodpočne), protože integrujeme do svého vědomí pokyny, z nichž pramení rozhodnutí, která nás vedou na správná místa a ke správným lidem. Naše vědomá mysl nerozhoduje z okolností trojrozměrné reality, ale z informací, na které si rozpomíná, aby se projevil náš osud. Pouze když se povzneseme nad trojrozměrnou realitu a její svět plný podmínek, můžeme vidět celý obraz a pochopit tak, že nic, co se v našem životě stalo, nebylo náhodou.
Mohou se také projevit tak, že celé naše tělo vibruje, jak pod vysokonapěťovou věží a my cítíme potřebu se „pozvednout“, ale nevíme jistě, jak a kde (je to pocit expanze, díky kterému se cítíme, jako by fyzické tělo stálo trošku v cestě nebo je příliš husté).
Můžeme také pocítit zvýšenou aktivitu v srdeční čakře a svírání na hrudi, jako by se něco uvnitř rozšiřovalo. Změny teploty nebo citlivost na venkovní teplotu jsou také součástí účinku, stejně jako neklid, „vady na kůži“ a pocit, že jsme „elektrizovaní“. Důvěřujte většímu plánu, který za tím vším operuje, přijměte svůj osud a své poslání s otevřeným srdcem a dovolte si sladit se s vyšším Já bez odporu. Září bude individuálním i kolektivním předělem a v listopadu bude vše tak odlišné, že bude těžké uvěřit, že se to všechno stalo tak rychle.
Věnujte pozornost a svůj záměr realitě, kterou chcete manifestovat, jako by to byl jediný možný a pravděpodobný výsledek.
Nechť se vše děje pro vaše nejvyšší dobro a vaše otevřené srdce je vaším jediným průvodcem.
ZDROJ:  ~ Alice ~ Carta Astral 222
Sdíleno v důvěře ve vlastní cestu, na které se pravda a láska rozvíjí jako krásná květina,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *