Aktuálně…

Naše planetární magnetosféra je naplněna vlnami energetických fotonických částic ze silných slunečních větrů, erupcí, přívalem CME, fotonového pásu a indexu KP na úrovni „bouře“, který registruje aktivace vnitřního jádra a vnějšího pole Země/Gaia.
„Energetické toky“ v nejbližší době nepřestanou, i když přijdou chvíle, kdy nebudou tak silné, a proto jejich rychlost, hustota a tlak na magnetosféru naší planety nebudou tak skličující.

Při těchto vysokých frekvencích, je třeba zaměřit pozornost na „Péči o Sebe“, aby se fyzická nádoba, emoce a mentální poznání, mohly přizpůsobit světlu (fotonům), které neustále proudí na naši planetu.
Uprostřed rodinných, kariérních a komunitních povinností, které jsou stále nezbytné, je „sebe pečování“ životně důležité, protože třetí dimenze je stále aktivní, zatímco my se neustále pozvedáváme výš z chaosu a zmatku z minulosti i současnosti – do dimenzí vyššího vědomí, kde jsou klíčovými energiemi LÁSKA, MÍR, ZDRAVÍ, KRÁSA a HOJNOST – kde spojení se Zdrojem světelné frekvence je „normální“ a „přirozené“ a není to něco, o co by se muselo bojovat.
ZDROJ: By Dr. Schavi M. Ali
Sdíleno v energiích radostné vděčnosti za vesmírnou podporu a soudržnost síly lásky, která vše propojuje,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *