Aktuálně…

Synchronní řád a Slunce
Všechny kódy jsou zároveň také programem, přenášeným z jiné dimenze přes Slunce. Slunce je klíčem k veškerému životu. Cykly slunečních skvrn jsou nositeli informací z různých hvězdných systémů a z různých dimenzí, které zasahují do biosféry a noosféry Země a také zbytku planety.

Ale naše planeta má zvláštní zaměření. Vyvržení většího množství plazmatu, ovlivňuje DNA veškeré živé hmoty a vytváří zrychlení v našem biologickém organismu. Takže výrony této plazmy vytváří „sluneční zasvěcení“.
Tato solární zasvěcení jsou o manifestaci způsobů a úrovní toho, co nazýváme kosmickým vědomím, které sestupují do této roviny, aby ovlivnily živou hmotu míst, jako je Země.
Když rozvineme naše biosolární telepatické schopnosti, můžeme se naladit na informace paprsku. Můžeme vyvinout vědu o biosolární telepatii, abychom mohli vědomě číst informace paprsku.
Jsme přeci děti Slunce. Všechno, co jsme a co si myslíme, je nějakým způsobem spojeno se Sluncem. Ale samotné Slunce přijímá pouze od Hunab Ku, jediného Zdroje vesmírné inteligence a kosmické lásky. Vše, co považujeme za naše vnímání reality, jsou konstrukty různých myšlenkových vrstev, které prostupují galaxií v holografických svazcích (energetické balíčky) a ke kterým jsme vnímaví podle stupně našeho duchovního pokroku. Nikdo není nezávislý na bezpodmínečné lásce vyzařované z Hunab Ku.
– Valum Votan, Mystery of the Stone
Každý lidsky vytvořený objekt, který vidíme ve světě, je výsledkem procesu vizualizace, projekce a manifestace. – Cosmic Quote
ZDROJ: Galactic Handbook & Synchronized Meditations-
Foundation of The Law of Time
Sdíleno ve vědomí, že každý z nás je světlo světa a světlo pro svět,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *