Aktuálně…

Naslouchejte jen sami sobě, udržujte mysl co nejčistší! Každá negativní myšlenka se do vás promítá, to je v poslední době stále více patrné. Panuje všeobecná depresivní nálada a nyní přichází šedivé a pochmurné období. Je velmi důležité, abyste rozpoznali manipulace a pasti.
Ať se navenek děje cokoli, zůstaňte sami sebou! Pokud si všimnete, že vám momentálně chybí energie – ať už kvůli čemukoli -, stáhněte se, pokud je to možné. Dovolte si odpočívat a pozorovat. Pozorujte vše a všimněte si, jak se vás snaží manipulovat.

Prostřednictvím frekvencí a hlavně myšlenek. Může to být i váš partner, rodina, dokonce i vaše vlastní zvířata – že se zlobíte, něco špatně chápete, jste snadno podráždění nebo máte sklony k agresivitě. Uvědomte si, že to nejste vy! Pokud se nepřizpůsobíme a nezískáme kontrolu, bude to den ode dne silnější.
Proto pozorujte, všímejte si klamu a reagujte na něj co nejméně. Rozpoznejte matice a manipulace se všemi jejich programy. Samozřejmě to není snadné a každý se občas přistihne, že tomu propadá – čím častěji se přistihneme, tím méně často tomu propadáme.
Život není špatný, život je krásný. Lidé nejsou špatní, lidé jsou zmanipulovaní. Zvířata nám ukazují, jací bychom ve skutečnosti byli, a ještě mnohem víc! Všímejte si sami sebe, jaké myšlenky se objevují, jaké pocity, v jakém čase, v jakých situacích – co vás v danou chvíli obzvlášť spouští a proč?
Je to skutečně moudrost, která nabývá na významu – „V klidu je síla!“ Žijme okamžikem, vnímejme ho jako VŠECHNO, co je. Protože všechno ostatní jsou programy, které v nás hrají. Programy, které nás chtějí vylákat z našeho středu, protože tak nás mohou ovládat druzí. Už se nerozhodujeme sami, ale žijeme v nedostatku.
Cítím s vámi, energie jsou v současné době brutálně proměnlivé, velmi vyčerpávající. Stejně jako v minulých letech, kdy jsme se toho mohli hodně naučit najednou. Vše slouží k rozšíření našeho vědomí. Proto to přijměte, ale vždy zůstaňte pod kontrolou, jen my rozhodujeme!
Buďte sami sebou, vy jste léčení.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *