Nová Balance v systému Aura-Soma

AURA-SOMA EQUILIBRIUM B 122 – POSEIDON

Horní barva: Zářivá světle purpurová

Dolní barva: limetková

Výsledná barva: purpurová

Čakra: solar plexus a korunní                                                      

Narozen:  14.12. 2022 v 12 GTM

Témata: Citlivost k vnitřním impulsům • Inspirace z vnitřních a vyšších zdrojů • Uvědomění si síly nevědomých emocí • Motivace a oddanost kráse a radosti v životě • Přej si to nejlepší z hlubokého, upřímného srdce • Vděčnost pramenící z radostného srdce • Dívat se láskyplně na vlastní stín • síla a manifestační síla nevědomých pocitů • Uvědomění si srdce, že láska je jediná skutečná síla • Vynalézavost, představivost a pozornost k detailu, která pramení ze srdce

Poseidon/Neptun přichází s novými energiemi a v systému Aura-Soma se zcela novými barvami, které mají pomoci světu k přerodu do nové reality. Pro tento přerod potřebujeme být lehčí, šťastnější a svobodnější. Což znamená – uzdravení, pouštění, odpouštění.

Tato lahvička nám dává příležitost ke skutečně láskyplné péči o sebe sama. Pustit vše, co nám již neslouží, včetně starých a přežitých způsobů navazování vztahů. Přišel čas se posunout a začít vytvářet nové, podpůrné a užitečné vztahové vzorce. Dává nám možnost přijímat změny a dívat se na vše očima bezpodmínečné lásky, soucítění a péče.

Zářivá magenta a limetková jsou zcela nové barvy. Připomínají nám, že v těžkých dobách, kdy čelíme vzorcům minulosti, musíme přehodnocovat a potřebujeme intenzívní podporu shůry. Péče a vřelost vkládaná do každodenních maličkostí představuje praxi stavění světelného těla.

Světle olivová/limetková barva vypráví o kolektivním poli bolesti a hořkosti, které se uzdravuje. Žlutá v limetkové zkoumá na pozemské rovině ptá: jaká je moje osobnost? Dokáži žít bez závisti, aniž bych se srovnával s ostatními? Na božské rovině se ptá: Kam mám jít? V čem se může projevit má osobnost?

Limetková barva je o všech starých emocích, které se nám nedaří opustit. Zároveň je to i barva jara a nové svěžesti. Jakmile se nám podaří pustit staré zážitky, objeví se radost z existence, svěžest vnímání krásy a jedinečnost života.

Zářivě purpurová barva nám připomíná naši božskou podstatu. Je jako maják, který nás může provést hořkostí, smutkem, zoufalstvím a osamělostí až k pochopení smyslu života a k uzdravení. Přivádí nás k našemu vnitřnímu světlu.

Základní téma: Podpora bezpodmínečné lásky a péče o sebe a, být k sobě soucitný a laskavý; probuzení do přítomného okamžiku; “Já jsem”.

Místo vhodné pro aplikaci: Kolem hrudníku na srdeční čakře a všude tam, kde je potřeba cítit tuto barevnou kombinaci.

Afirmace: Sním svůj život – můj život je nádherný sen.

HLAVNÍ POSELSTVÍ FLAKÓNU:

Podporuje rozvoj našeho světelného těla

Podporuje rozpomenutí se na naše sny

Opuštění nevyhovujících vztahů a životních situací

Pomáhá nám na sebe pohlížet očima bezpodmínečné lásky a soucitu.

Posiluje naši péči o sebe sama

Důvěra v pomoc shůry

Zdroj: https://www.barevnysvet.eu/

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *