Aktuálně…

V současné době je otevřen Plejádský Portál, od 16. května do 24. května, kdy je naše Slunce v konjunkci s hvězdným systémem Plejády. Seskupení Plejád, známé jako Sedm Sester, se nachází mezi Býkem a Blíženci a je archetypem energie posvátného ženství. Tento portál přináší spoustu Galaktických energií z Centrálního Slunce a Plejádské světelné kódy a přenosy informací, pomáhající v procesu planetárního vzestupu vědomí.

Plejádský portál bude nejsilnější a svého vrcholu dosáhne 20. až 21. května, kdy bude naše Slunce v přímé linii s Alcyonem, nejjasnější hvězdou Plejád, přinášející hlavní Plejádské aktivace a upgrady DNA, pro navýšení kolektivního vědomí, ve spolupráci s energiemi Novoluní v Býku 19. května a nadcházejícími Portálovými Dny Galaktické Aktivace.
Zdroj: Divineenergyworks
Vítejte v květnovém Plejádském zarovnání. Od teď až do 25. května přijímáme obrovský příliv Plejádských energií. Plejády se přesunou do svého úplného zarovnání a projdou za Sluncem 21. května. Toto bude nejsilnější z těchto deseti dnů Plejádských energií. 19. května je Novoluní v Býku, což je také vzácný sezónní Černý Měsíc. Otevře se 19. a aktivuje se deset dní v řadě, Dny Galaktického Aktivačního Portálu. Tato energetika pokračuje až do 28. To znamená, že zbytek května přinese další významné energetické posuny. Úžasný čas soustředit se na manifestaci a léčení.
Ra James
Sdíleno v budování láskyplných základů nového věku inovací a propojenosti,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *