Kurz Átma Kriya jógy v Praze

Přátelé,

s láskou upozorňuji na možnost se registrovat na kurz Atma Kriya Yogy, který se uskuteční ve dnech 14. – 15. říjen 2023 v útulných prostorech Via Cordis, z.ú., Evropská 644/94, Praha 6 – Dejvice. Kurz povede Mgr. Barbora Kňažková, kterou osobně znám a z celého srdce ji mohu jako učitele Atma Kriya Yógy doporučit.

Atma Kriya Yoga je pradávná nauka, kterou oživil a přinesl světu Mahavatar Babaji. Je o ní zmínka již v Bhagavadgítě. a ve svých spisech se o ní zmiňuji i Patandžali.
Atma Kriya Yoga je nástroj, prostřednictvím kterého je možné velmi urychlit lidskou evoluci. Je to rozsáhlá nauka o fyzickém, emočním, mentálním a duchovním mistrovství, které vede k seberealizaci. V 19. století byl nejznámějším učitelem Kríja jógy Paramahamsa Jógnananda. Nyní tento soubor pokročilých duchovních technik učí Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, který je od svého dětství v přímém a živém spojení s Mahavatarem Babajim. 

Atma Kriya Yoga je naprosto jedinečná. Ačkoliv její techniky ztišují mysl, duchovním cílem je probudit duši do jejího věčného vztahu s Bohem skrze kultivování různých forem bhakti – lásky a oddanosti.

Jak půjde vaše praktikování stále více do hloubky, začnou se u vás přirozeně projevovat božské kvality, jakými jsou klid, sebeovládání, síla, moudrost, pokora, soucit, vitalita a mnohé další.

Z milosti šaktipátu – iniciace se techniky stávají jednoduchými i pro začátečníky, a přesto natolik silnými, aby přenesly i nejpokročilejší meditující do nových výšin božského propojení.

Registrujte se, prosím, zde nebo na mailu barbora.knazkova@viacordis.cz.

S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *