25. 9. 2023 začne letošní Flow! summit!

DOVOLTE SI NAPROSTOU SVOBODU.
STAV FLOW BUDE AUTOMATICKY NÁSLEDOVAT.

Žvot je jako Gaussova křivka – nahoru a dolů. Nejsme a nebudeme pořád jen nahoře, ale ani pořád jen na dně. Vše probíhá ve vlnách.

Samozřejmě v tomto světě existují věci, které nedokážeme ovlivnit. A pak také celá řada věcí, nad kterými moc máme, a je jen na nás, jestli toho využíváme nebo ne.

Když si tohle uvědomíte, objevíte obrovskou svobodu. A se svobodou přichází stav flow.

Už v pondělí 25. 9. 2023 začne letošní Flow! summit, na kterém se během 7 dní na virtuálním pódiu vystřídá více než 40 uznávaných autorů a řečníků ze zahraničí i od nás z České republiky a Slovenska. Jejich cílem bude inspirovat a podpořit vás na tvé cestě za svobodou a k životu ve flow!

A co je nejlepší – každá přednáška zároveň obsahuje i praktické cvičení, meditaci nebo konkrétní techniky, takže se můžete pustit do akce prakticky ihned! Když začnete nově naučené hned používat, o to rychleji uvidíte, jak se vám život mění doslova před očima. Vše v životě je cyklické. Klíč spočívá v tom, vítat cyklus, který přináší nějakou výzvu, jako skvělou příležitost k pochopení, růstu a transformaci.

Flow! summit je největší online akce roku – 7denní summit osobního a spirituálního rozvoje, který je tu pro vás zcela zdarma. Kde jinde můžete strávit celý týden ve společnosti více než 40 populárních řečníků, lektorů a mentorů v rámci jedné jediné online události, která vás nebude stát ani korunu, ale můžete si z ní pro sebe odnést obrovskou hodnotu v podobě moudrosti, inspirace, aha momentů a praktických cvičení i technik?

Tahle virtuální party moderní spirituality plná nových pohledů na transformaci je otevřená všem. Tak neváhejte a pozvěte na ni i své přátele, někoho z rodiny nebo třeba kolegy z práce. Možná, že právě tohle teď někteří z nich potřebují!

Vyzvedněte si svou online vstupenku zdarma tady.

S láskou,

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *