Aktuálně…

Bdělí lidé….
Vraťte se v duchu do března tohoto roku, kdy ještě nebyly ani listy na stromech. Všichni jsme měli plné zuby té zimy, kdy skoro nesvítilo Slunce a už to bylo opravdu vysilující.
Jak jste se tou dobou měli fyzicky? Jak jste se cítili ve svých vztazích ať už intimních nebo pracovních? Jak jste byli uspokojení emocionálně, kulturně? Byli jste naplnění duchovně? Cítili jste se spojení s tím Velkým?
Co vaše kariéry, finance, projekty, investice? Kde jste byli na úsvitu tohoto roku?
Jaká byla vaše předsevzetí? Kam směřovaly vaše plány a vize?
A jaká byla cesta do dneška těch 182 dní?
Které kroky svojí evoluce jste naplnili? Jaké proměny jste prošli? Získali jste do svých životů nové ingredience pro stvoření nových příběhů síly, moudrosti a autenticity?
Jste víc sami sebou? Byli jste věrní své Cestě?
Pokud ano, je čas díkůvzdání. Právě dnes vstupujeme do večera tohoto roku. Práce je hotová, je čas vděčnosti.
Pokud se Vám nepodařilo naplnit svoje záměry, můžete říct nahlas: „Je mi to líto, že se to nepovedlo. Moc mě mrzí, že v tomto jsem pořád na stejném místě.“ I tento typ ohlédnutí k podzimní rovnodennosti patří.
A soucasně dnes je skutečně důležité se podívat na tu kolekci zážitků, setkání, pochopení a darů života, které k nám za posledního půl roku přišly.
Dnes se podívejte do kalendáře na vaše dny a taky do telefonu na fotky za posledních šest měsíců. Stojí to za to. Je to někdy až nečekaně příjemné.
Kdo neumí rekapitulovat, bude se do nekonečna hnát za budoucností jako věčně nespokojený a vlastně i rozmazlený mlsný pes. Bude se stále upínat k tomu co bude, aniž by pochopil, že má už teď skvělý život.
Otevřete se dnes opravdu doširoka ve své solar-plexus čakře, dýchejte zhluboka a dovolte si pocítit tu spokojenost, ty pochvaly, podporu, odměny, uznání a respekt, které si zasloužíte. O tom je dnešek.
Buďte moudří. Buďte vděční.
Svět je kouzelné a velmi tvárné místo.
S úctou

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *