Poslední krok – zvládnutí fyzického světa

 

V  tomto příspěvku  Aluna Joy Yaxkin popisuje to, co mnozí již pociťujeme a sice nutnost přeladit naše fyzické tělo na vyšší frekvence. Je to něco, k čemu dostáváme příležitost po opravdu dlouhé době. Mnoho generací před námi tuto příležitost na kolektivní úrovni nedostalo, podařilo se to jen několika jedincům. My jsme tu šanci dostali, ale  je to proces a ne lehký, je potřeba zbavit se starých programů v našich buňkách založených na strachu o přežití.

Máme před sebou poslední krok! A sice naše ovládnutí hmotného fyzického světa v rámci nového cyklu. Naše hustá fyzická těla jsou posledním krokem při přechodu mostu, kdy konečně přistáváme v nových frekvencích a vstupujeme do nového světa, o kterém jsme dlouho jen snili. Tohle byla ta ošemetná část! V minulých časech jsme tento krok přeskočili, takže jsme v tomto procesu nováčky.  Nikdy předtím jsme to s lidskými těly nedělali, ale teď se na to chystáme!

Na konci roku 2023 a na začátku roku 2024 jsem zaznamenala několik významných posunů.  A trvá mi tak dlouho, než o tom jsem schopna napsat…. Tato fáze našeho procesu Vzestupu je pro naše tělo naprosto neznámá.  Ale dohoda je taková, že jsme se tentokrát rozhodli projít posunem věků s naším fyzickým tělem. Co tedy zažijeme, až naše těla začnou opouštět minulý cyklus a začnou uvolňovat prostor pro příliv nových frekvencí? Je to opravdu zvláštní pocit.

Možná jsme ovládli svého ducha, mysl, srdce a vědomí, ale naše fyzická těla jsou poslední, kdo se s procesem přistávání na nových frekvencích dostanou na palubu. Je to proto, že naše fyzická těla byla vytvořena v minulém cyklu se zastaralými zákony stvoření.  Tato fáze naší evoluce přináší mnoho zvláštních fyzických symptomů, se kterými jsme se dříve nesetkali.

Deaktivované a rozkládající se primární programy z minulosti jsou stále uloženy hluboko v našich kostech. Některé z těchto deaktivovaných programů jsou staré více než 10 500 let. Jedná se o zastaralé operační systémy obalené zbytky problémů z minulosti, traumat, zrady, zranění atd. které už jednoduše nejsou ve vaší vědomé paměti. Dali jste si tu práci! Tento závěrečný proces nebudete schopni pochopit svou myslí. Tato fáze nebude dávat logický smysl.

Naše těla se učí, jak se zbavit prvotního lineárního programování založeného na přežití a odevzdat se dalšímu operačnímu systému, který je založen na neustále se měnícím světě ducha.  Ten není lineární. Jedná se o vícesférickou realitu podobnou matrixu, kde všude, kde se nacházíme, je vždy přítomnost.

Nové příznaky by mohly přinést pocit jako by se náš nervový systém otřásal. Ale není to náš nervový systém. Jsou to právě ty staré zaseknuté programy, které zoufale chtějí odpadnout.  Pro naše tělo je přirozené, že se drží starých programů, i když byly deaktivovány.  Souvisí to s našimi prvotními instinkty přežití.  Tato rigidita založená na kontrole však odpadne.  Musí to tak být. Jiná cesta neexistuje. Jediná cesta ven vede skrz. Nikdy předtím jsme to nedělali. Tak jdeme na to!  Dýchejte!

Při chůzi se můžeme cítit divně, jako bychom se vznášeli, jako bychom nebyli tak docela ve svém těle, ale přitom ne neuzemnění. Svým způsobem už naše těla nejsou našimi těly. To, co vidíme očima, nám může připadat neskutečné.  Svou identitu jsme připoutali a spoutali se starým operačním systémem. A teď se učíme svou identitu od tohoto starého, falešného operačního systému odpoutat. Mohli bychom pociťovat dysphorii ( pocit, že se s naším tělem něco děje, že máme nějaké vady na  těle) i nebo všeobecnou nespokojenost, úzkost nebo neklid.

Naše těla usilovně pracují na tom, aby se vyrovnala se všemi nově vznikajícími skutečnostmi, a tempo našeho probouzení začne nabírat mnohonásobně vyšší rychlost. To může vyvolat zmatek, rozčarování, zahlcení, nespavost, úzkost, pocit ztráty vlastní identity a na fyzické úrovni přetížení kortizolem. Restartujeme svou identitu tím, že ji oddělíme od operačního systému založeného na přežití a strachu k systému založenému na lásce, neomezenosti a prosperujícímu v neustále se měnícím toku ducha. Učíme se surfovat po neomezené sférické matrici možností, které se projevují v různých nových frekvencích a možných realitách. Rozhodně se nacházíme na mostě mezi tím, co bylo, a tím, co bude.

Znovu poznáváme sami sebe, nového člověka vznikajícího v tomto novém cyklu. To, kým jsme byli v minulosti, není tím, kým budeme teď.  Měníme se, když opouštíme minulý cyklus a vstupujeme do dalšího cyklu jako dvakrát zrozené lidské bytosti! Je to vzrušující, protože většina lidí, kteří toto čtou, budou vědět, že lidstvo jako takové nemůže dále pokračovat v starém způsobu myšlení, vnímání a konání.

Před námi jsou neomezené možnosti. Trik spočívá v tom, že musíme počkat, až k nám přijde ta správná frekvence, a teprve potom skočit. Mnozí se cítíme docela zablokovaní, dokonce letargičtí, déle, než jsme očekávali. To může být frustrující a můžeme se snažit tlačit na pilu. Můžeme vyzkoušet různé frekvence, abychom zjistili, zda nám sedí. Tato varianta nás však připraví o značnou část energie.  Musíme mít trpělivost a počkat si na ni. Počkejte na ten vnitřní pocit, jasné vědomí, že právě teď je ta správná příležitost a frekvence si vás najde. Podobné přitahuje podobné; věřte tomu a vězte, že vesmír nám kryje záda a nasměruje nás do správné vznikající reality. Jakmile vstoupíme do frekvence shodné s naší, většina věcí, které s ní nebudou v souladu, zmizí, jako by nikdy neexistovaly.

Protože jsme tímto typem vývoje nikdy předtím neprošli, je náročné cokoliv vysvětlovat nebo odkazovat na cokoli známého z minulosti. Tentokrát se můžeme cítit, jako bychom získali zkušenost další úrovně, která se podobá jakési „procházce“, abychom restartovali svá těla novou úrovní stvoření. Ale není to situace typu „walk-in“. ( prostě si jen tak jít a vkročit, kam chceme) Walk-in byly ze starého cyklu.  Ale ano, tohle bude ještě podivnější. Tato nová fáze bude nutná k udržení našeho fyzického těla v rámci nových zákonů přírody v novém cyklu.

Tomuto procesu můžeme napomoci tím, že si dáme vědomý záměr opustit ten divný, stísněný, těžký, stresující pocit, který máme.  (Najděte si  terapii na uvolnění bloudivého nervu a udělejte to.) Pomáhá to při úzkosti a zablokované energii. Když pociťujete tyto neobvyklé příznaky, promluvte si se svým tělem a požádejte ho, aby odezněly. Smiřte se s těžkostí, místo abyste s ní bojovali. Protáhněte se. Když se z vašeho těla začne uvolňovat staré naprogramování, přinese to spoustu zívání a nádherných  uvolnění, při kterých se budete cítit, jako byste se právě probudili z 10 500 let dlouhého spánku.  Protože svým způsobem  to tak je.  Nechte odpadnout všechny poslední kousky mrtvých zdechlin starého programování a pošlete je dolů do zemského jádra, aby byly očištěny a recyklovány.

Další věci, které můžete udělat…. Pomáhá provádět tento proces a očistu v meditativním stavu a neustále říkat svému tělu, že je v bezpečí. Chovejte se ke svému tělu jako k malému vystrašenému dítěti. Pečujte o něj. Doporučuji poslouchat vysokofrekvenční hudbu. Vytvořte si posvátný prostor, ve kterém se budete očistě svého těla od starých programů věnovat. Vždy však dělejte to, co vám vyhovuje a  po čem se cítíte lépe než před tím.

Teď už víme, co nechceme. Nechte to za sebou. Začněte si nárokovat to, co ve svém světě CHCETE. Představte si to, vizualizujte si to! A pak tam začněte vkládat svou energii prostřednictvím nějaké formy činnosti. Nezáleží na tom, jak velké fyzické gesto uděláte. Musíte vesmíru říct, co chcete, ne co nechcete.  A najděte způsoby, jak do svého života přidat ještě další kousky této vize budoucnosti. Vesmír vám všem naslouchá. Nejen to, co říkáte slovy, podstatný je váš záměr, ale především vaše motivace je to, co vesmír vnímá. Proto je dobré mít čas na sebereflexi, abychom pochopili svou motivaci, která stojí za tím, co si přejeme. Předpokládejme, že motivace pochází z nižších forem ega, jako je hněv, pýcha, obžerství, chtíč, pomsta, lenost, závist, chamtivost atd.  Musíme se znovu zamyslet nad tím, co svou motivací říkáme vesmíru. Všechna výše uvedená negativní ega nebudou v příštím světě udržitelná.

„Lidstvo bylo staženo a upgradováno nejen ve vědomí, ale tentokrát i ve vaší fyzické realitě. To je první krok k tomu, aby se nová šablona Země začala projevovat ve vašem živém hmotném světě. Váš sen o novém světě již není mýtem, metafyzickou vírou ani tajemstvím. Nyní se stává skutečností. Hluboko uvnitř vás došlo k jemným posunům. Začínáte pociťovat proces ztělesňování svého pravého Já. Slyšíme vás. Tak dlouho jste se chtěli vrátit domů. Cítíme váš boj. Nyní však zjistíte, že váš domov je uvnitř vás. Není to ani něco, co znáte ve své mysli. Je to něco, co cítíte ve své duši.

Oddejte se větší naději a odměnou získáte novou úroveň sebedůvěry. Ucítíte, že se vám začíná vracet vášeň pro vaši práci na tomto světě, ale ne stejným způsobem. Nyní začínáte vnímat první krok k fyzickému ztělesnění šablony nového člověka. Tolik jste na tom pracovali. Zaplatili jste za to obrovskou cenu. Ale vaše trpělivost vyplatila.“ -Lord of Peace, Pakal of Palenque.

Message by Aluna Joy Yaxkin. ©️ www.AlunaJoy.com
🙏🏼 Please maintain integrity by including the source and website link. www.AlunaJoy.com

Do Čj přeložila Sofie, www.novoucestou.cz

Art: umělec neznámý. Budu aktualizovat, až objevím úžasného tvůrce tohoto obrázku.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *