Neumíráte, transformujete se

 

Zkuste pochopit, co se s vámi děje…

Změny magnetického pole uvolňují paměťové bloky a my pozvedáme své vědomí k větší pravdě. Závoj se zvedá. Opona se odhrnuje.

Vysokofrekvenční výboje přicházející na naši planetu mohou způsobit blokády v našem aurickém poli, které pociťujeme i ve svých fyzických tělech.

Je třeba vědět, že výrony vyšších frekvencí pomáhají při čištění aurického pole lidské bytosti…

Duchovní a metafyzické vysvětlení zvyšování frekvence fyzického těla spočívá v tom, že čím vyšší je frekvence, tím člověk zažívá méně hustou realitu.

Cílem je projít „smrtí a znovuzrozením“, transformovat skrze své fyzické tělo hustou, řízenou a kontrolovanou realitu, ve které žijeme způsobem. Pozvednout se jako lidstvo do vyššího vědomí založeného na lásce. Toho lze dosáhnout pouze uvolněním energetických bloků z minulosti které udržují jedince v pasti a vytvářejí opakující se iluzi hustoty a nepohodlí ve fyzické realitě.

Pokud již člověk pozvedl své vědomí natolik, aby vnímal, co se děje a je schopen mít otevřenou mysl a srdce, pak začne tyto frekvence vstřebávat tak rychle, jak mu to jeho mysl a duch dovolí. Absorpce těchto frekvencí způsobuje, že naše tělo začne vibrovat na nejvyšší úrovni. To může způsobit mnoho nepříjemných příznaků, ale nakonec je to také svědectví o tom, že se na naší planetě a v našem vědomí skutečně něco děje.

Mezi nejčastější příznaky těchto elektromagnetických frekvenčních vln patří např:

– Návaly horka – když tělo vibruje rychleji, vytváří teplo.

– Rozmazané vidění

– Závratě

– Nepravidelný srdeční tep

– Nevysvětlitelná bolest, která může záhadně přicházet a odcházet

– Hučení v jednom nebo obou uších. Tinnitus. Někdy dokonce i dočasné ohluchnutí.

– Nerovnováha nálad i emoční bloky, které je třeba vyřešit

– Extrémní únava nebo extrémní přívaly energie v závislosti na typu prožívané frekvence a na tom, jak se s ní jedinec vyrovnává

– Zesílení intuice, pocit, že víte nebo si pamatujete věci, které vás provedou obtížemi; probuzení nadsmyslových schopností

– Nevolnost

– Problémy podobné chřipce

– Střevní potíže

– Extrémní hlad nebo nedostatek hladu – jiný než obvykle

– Úzkost a zvýšení bojového nebo únikového režimu v těle

To vše ve vás může vyvolat pocit, že umíráte . . .Vaše tělo se ale ve skutečnosti aklimatizuje na nové energie na planetě Zemi.

Pokud je člověk zcela neprobuzený a nevědomý, tak jej tyto frekvence mohou velmi dráždit a a pravděpodobně se v jeho těle ani nebudou integrovat. Tento typ člověka proto zůstane na nízké frekvenci a nebude mít z přicházejících vysokofrekvenčních vln energie žádný prospěch.

Někteří lidé to bohužel fyzicky nezvládnou…. Rozhodně v tom není žádné odsuzování, protože někteří lidé si tento frekvenční posun na úrovni duše nevybrali nebo prostě nemají dost síly, aby se s ním vypořádali, a někteří se proto dokonce rozhodnou z této inkarnace odejít…. Jednoduše se přesunou na jinou frekvenci mimo omezení fyzického těla a půjdou tam, kam potřebují, aby mohli pokračovat ve své cestě.

JAK AKLIMOVAT SVÉ TĚLO, ABY PŘIJALO VYŠŠÍ FREKVENCI

Existuje mnoho způsobů, jak se na tyto energie adaptovat:

– Meditace – ne taková, která umožňuje spojení s astrálními bytostmi nebo mimotělní zážitky. Naopak – vědomí je třeba stáhnout do těla! Nejlépe funguje klid, zastavení a soustředění se na dech a proudění energie v těle; vhodné je meditovat s otevřenýma očima. Vědomě se nořit do svého srdce a snažit se navázat kontakt s božskou jiskrou ve svém nitru, se sebou samým, neutíkat se do tzv. vyšších světů. To jsou úniky. Je potřeba stáhnout vyšší frekvence do těla, ne z něho unikat.

– Uzemnění – co nejčastěji chodit bosi, pobyt v přírodě, koupele v mořské soli, plavání, otužování

– Pijte hodně čisté vody! Žádný fluorid.

– Odpočívejte: Tělo má úžasnou schopnost provést velkou část přenastavení ve spánku

– Přizpůsobte se tomu, jak se cítíte, respektujte a poslouchejte své tělo, je moudré. Hýbejte se, cvičte, abyste uvolnili blokády a podpořili správný tok energie.

– Jezte plnohodnotné potraviny, ne zpracované nebo geneticky modifikované.

-Dopřávejte si saunu a masáže. Pokud máte pocit, že přicházející vysoké frekvence vyplavily příliš mnoho stínů a bolesti, vyhledejte terapii; najděte si ale zkušeného odborníka, který už tuto cestu prošel před vámi a bude vám schopen pomoci.

Spojte se se svým tělem a dělejte to, co potřebuje, aby bylo schopno vstřebat nové energie. Hodně odpočívejte – někdo potřebuje pasivní odpočinek a jiný zase aktivní, důležité je poslouchat své tělo. Samo si řekne, co je pro něho dobré.

Co je to Schumannova rezonance?

Německý fyzik Winfried Otto Schumann v roce 1952 zjistil, že Zemi obklopuje silné elektromagnetické pole, které se vytváří mezi zemí a spodní částí ionosféry, asi 100 km nad námi. Toto pole má rezonanci (odtud název Schumannova rezonance), víceméně konstantní, v řádu 7,83 (hertzů) pulzací za sekundu.

Jak číst Schumannovu rezonanci

Na levé ose uvidíte hertz a na spodní ose denní čas v UTC +7. Na horní ose je uvedeno datum. Zelená barva ukazuje to, co předpokládám, že jsou normální elektromagnetické frekvenční impulsy.

Bílá čára koreluje s tisíci lidmi, kteří jsou schopni cítit energetický posun ve svém fyzickém těle. Čím širší je bílý pruh, tím více vlna zasahuje.

Tyto výboje energetické frekvence pomáhají lidstvu probudit se ze zakletí, v kterém je po věky držela nízká frekvence.

Každý z nás si dokáže vzpomenout na období svého života, kdy jako bychom byly v jakési hypnóze nebo dokonce v otroctví práce, kterou jsme nenáviděli, ale zůstávali jsme v ní kvůli potřebě peněz na přežití.

Mnoho lidí, samozřejmě včetně vás, kteří čtete tento článek, si uvědomilo, že se na planetě nyní děje něco opravdu špatného. Na úrovni „matrixu“ existuje 1 % lidí na této planetě, kteří by rádi ovládali 99 % lidí na planetě.

Nemají vědomí ani schopnost projít těmito frekvenčními změnami jako někdo, kdo je Probuzený a vědomě se rozhodl nebýt pod kontrolou systému.

Nakonec ti, kteří se dostanou svým úsilím do vyššího stavu vědomí a dokáží zvýšit i frekvenci svého fyzického těla budou schopni z tohoto systému vystoupit.

Jedincům, kteří se dokážou přizpůsobit novým frekvencím na planetě, přijdou nová pochopení, schopnosti a spojení s vyššími dimenzemi.

S tím, jak přibývá vysokofrekvenčních výbojů, získává naše tělo jinou hustotu, prosvětluje se a s ním i naše vědomí, které vysoce přesahuje vědomí těch, kteří tak dlouho ovládají lidi na planetě.

Zvýšení frekvence také pomáhá k Probuzení těm, kteří to mají v plánu své duše a jejich čas přišel teď.

Tento článek má pomoci zmírnit strach ze změn, které se odehrávají na Zemi … Jeho cílem není nikoho odradit od vyhledání lékařské pomoci, když má fyzické potíže (!!!!) ani není úplným vysvětlením širšího obrazu toho, proč k nim dochází a odkud energetické vlny přicházejí.

Řiďte se prosím vlastním úsudkem a proveďte vlastní výzkum, abyste tomuto fenoménu porozuměli více….

Je mnoho lidí, kteří začali vědomě pracovat s touto energetickou frekvencí před vámi a mohou vám být hodně nápomocni. Vyhledejte jejich radu, abyste se cítili lépe a prošli tímto procesem snáz!

Pečujte o sebe a neváhejte sdílet informace, které vám byly prospěšné. Je mnoho těch, které probuzení teprve čeká.

Laureano Gonçalves

Pro www.novoucestou.cz přeložila Sofie.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *