Vytváření hojnosti: 21denní meditační výzva s Deepakem Choprou

Slavný meditační cyklus Deepaka Chopry poprvé v češtině!

Přátelé,

máte chuť začít pravidelně meditovat nebo získat ve své meditační praxi novou inspiraci a zároveň si v životě vytvořit hojnost?

V tom případě vás určitě nadchne pozvánka na bezplatnou 21denní meditační výzvu™ Deepaka Chopry.

Výzva vám pomůže začlenit pravidelnou meditaci do svého každodenního života. A asi se mnou budete souhlasit, že to je na meditaci to nejtěžší, protože všichni máme pořád co dělat, ať už je to práce, podnikání nebo péče o rodinu.

Pravidelná meditace je mocným nástrojem, který vám pomůže snížit množství stresu, zlepšit soustředění a posílit spojení s vaším nitrem. A když se při ní navíc zaměříte na vytváření hojnosti, otevřete se světu neomezených možností a zázraků.

Od 26. února 2024 budete denně po dobu 21 dní dostávat meditace vedené Deepakem Choprou a soustředit se spolu s ním na téma hojnosti.

Tady je příklad několika pozitivních změn, které můžete od této výzvy očekávat:

  • Budete intenzivněji prožívat hojnost a vděčnost.
  • Projasní se vám mysl a zlepší se soustředění.
  • Budete zažívat méně stresu a snáze se uvolníte.
  • Pocítíte příliv tvořivosti a zesílí se vaše intuice.

Navíc budete mít přístup k podporující komunitě ostatních meditujících, ve které se budete moci vzájemně motivovat a snáz tak ve výzvě vytrvat.

Deepak Chopra je světoznámý spisovatel, řečník a průkopník v oblasti psychosomatické medicíny. Napsal více než 90 knih včetně bestsellerů jako Sedm duchovních zákonů úspěchu a Nesmrtelné tělo, nekonečná duše. Je také spoluzakladatelem centra Chopra Center for Wellbeing a zřídil nadaci Chopra Foundation.

Registrace na 21denní meditační výzvu zde.

S láskou,

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *