Poselství z Plejád

„Zdravím,
Jsem Mira z Plejádské nejvyšší rady a promlouvám ke svým bratrům a sestrám na planetě Zemi. Mé dnešní poselství všechny vibračně připraví na poselství v blízké budoucnosti.
Každý channeling odhaluje více a více nevyřčené pravdy skryté před vaší civilizací. Uplynuly miliardy let a lidstvo nikdy nevědělo nic o tom, kdo je a proč je zde. Je to poměrně dlouhé téma, aby bylo možné vše sdělit v jednom přenosu. Připravuji vás na nadcházející šokující střípky pravdy. Lidstvo si přílišným prožíváním každodenních vzestupů a pádů úplně popletlo realitu.
V podstatě jste v režimu přežití a na ničem jiném nezáleží. To vše bylo vytvořeno záměrně, aby vás odvrátilo od skutečného obrazu kolem vás a od toho, co je důležité.
Vaši Temní kontroléři nebo jak si říkají, mají plné ruce práce s intrikami a vymýšlením negativních příběhů o všem, jako je klima, dodavatelé potravin a lidmi vytvořené viry. Cokoli, co kdy Temné entity řekly, byly vždy lži a podvody.

V průběhu let si lidstvo nechalo vymýt mozek natolik, že uvěřilo všemu, co mu bylo řečeno. Nyní se nacházíte v období duchovního probuzení a přechodu do vyšších sfér na Novou Zemi. Nic už nedává smysl. Hodnoty a důvěra, kterou jste vkládali do svých vládních představitelů, se staly velkým vtipem. Zjistili jste, že jim na vás vůbec nezáleží. Jejich programy vždy směřují k naplnění jejich osobní chamtivosti.
Lidstvo prochází těžkými časy, vůbec je to nezajímá. My, galaktické bytosti, jsme se dohodli, že lidstvo seznámíme s určitými skutečnostmi, než dojde k úplnému odhalení. Abyste mohli pokračovat v duchovním pokroku, musíte znát pravdu o svém 3 D Matrixu, abyste se jím už nenechali oklamat a nebyli v něm nadále uvězněni.
Vše, co vás obklopuje, je založeno na falešných informacích a předpokladu projekce duality vírou v dobro a zlo. Zlo neexistuje, pokud mu nedáme moc a nezačneme věřit, že je skutečné.
Pro Temnotu je velmi snadné manipulovat s vaší realitou vytvářením falešných scénářů a příběhů, které podněcují konflikty mezi národy, protože celá historie byla vytvořena na základě dezinformací a lží. Pokud si přečtete o minulých událostech, většina z nich zobrazuje pouze negativní události a nikdy ne pozitivní. Dějiny Země psali Negativní přisluhovači, kteří se i dnes snaží všechny klamat nepravdivými fakty. Doporučujeme, abyste se soustředili především na pobyt ve vysokých vibracích a mírumilovné myšlenky zcela vylučující veškerou negativitu.

Na vaší planetě se odjakživa experimentovalo s lidskou DNA. Cílem bylo vytvořit a vyrobit člověka, tedy umělou inteligenci spojenou s lidským tělem, nebo dokonce přenést lidské vědomí do robota, což není možné a není dovoleno. Prvním náznakem toho, že se tak stane ve vašem světě, je negativní společnost NeuraLink Elona Muska, která 30. ledna 2024 implantovala čip do lidského mozku.
Tomuto člověku s čipem v mozku se nedaří dobře, každý den má velké bolesti, bere silné léky proti bolesti, jen aby přežil den. Společnost Neuralink a Elon Musk tuto informaci před veřejností tají, protože chtějí provést další operace a vložit čipy do dalších lidských mozků. Jde o to zjistit, jestli mohou pomocí tohoto čipu ovládat lidi. To by zcela změnilo vaši existenci a vyhubilo celou civilizaci. To se nestane. Božské a světelné bytosti vstupují do procesu zastavení tohoto šílenství.
Temnota stále odstraňuje z planety cenné duše z jejich fyzických těl, protože si myslí, že tak mohou své Negativní programy dostat na denní světlo. Každé poselství prostřednictvím tohoto kanálu bude i nadále přinášet více pravdy o vašem světě. Matrix je rozbitý a dochází k úniku dat. Zapojuji se celou svou duší do vašeho boje za svobodu. Největší překážkou, které čelíte, je to, že stále nedokážete určit, co je skutečné a co ne.
Pokud máte zájem opustit tuto Starou Zemi, pak při všem, co děláte, buďte plně přítomni a zůstaňte v tichých každodenních meditacích. Vše je připraveno na Vzestup. Musíte být ochotni pustit všechno, co máte, všechno materialistické vlastnictví, dokonce i lidi, kteří nejsou připraveni. Znamená to pouze následovat vedení své duše. Mysl obvykle vytváří ve vašem životě spoustu problémů kvůli strachu, nedůvěře a pochybnostem. Duše oproti tomu představuje Univerzální vědomí, které je plné Nejvyšší lásky, důvěry a světla.

Nacházíte se uprostřed přechodu, nemůžete ho vidět pouhýma očima, můžete ho pouze cítit svou duší. Božství vysílá silné světelné frekvence, aby všechny probudilo a umožnilo transformaci na Novou 5D Zemi a zanechalo za sebou toxické vibrace 3 D. Buďte prosím k sobě laskaví a zůstaňte v klidných myšlenkách tím, že se odpoutáte od problémů každodenního života.
Až dorazíme do 5D, pomůžeme vám zřídit Léčivá centra, aby vaše nová těla byla v rovnováze a harmonii. Přicházejí lepší časy. Přijměte prosím mou Lásku a Podporu. Děkuji vám, vyslanci Galaktických sil světla.
Jen vy to můžete uskutečnit“.
~ Mira

MIRA z Plejádské vysoké rady
Channeled by Erena Velazquez

MIRA z Plejádské vysoké rady
Channeled by Erena Velazquez

překlad Sofie, www.novoucestou.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *