Aktuálně na nebi…

Lilit vstupuje do Vah, Merkur do Lva, Luna a Uran společně očichávají Algol, Saturn se rozkoukává směrem dozadu, Slunce v kvadrátu na Uzly.
Tento kosmický koktejl zamíchá kartami, protože se objeví úplně nová témata. Ta vnesou světlo do těch starých – a přesné dynamické aspekty způsobí, že se na základě nové vize začne konat.
Výběr je bohatý, ale největší událost dneška je asi přece jen vstup Lilit do Vah, protože jde jedním znamením skoro rok. Lilith ve Vahách obecně znamená, že se vynoří jako téma skryté stránky souzení a posuzování (se) a budeme čelit střetům s nerozhodností, kdy se někdo manipulativně snaží podmanit si náš názor, protože nemáme jasně vyvážen ten vlastní, což je třeba rozumně řešit.
Je zajímavé, kolik letos je a bude po celém světě voleb.
Další Lilití projev ve Vahách spočívá v tom, že narušuje estetické formy, upozorňuje na jejich slabiny. Něco jako když se najednou zjeví černý flek na krásné sukni. Estetická forma není maličkost, protože když se nějaké skupině lidí něco přestane líbit, může to způsobit velkou nestabilitu v jejich chování. V tom ohledu tu bude projev Lilit napojen na postavení Venuše, vládkyně Vah. Ta je nyní v Raku.
Váhy a Beran mají společné, že přítomnost Lilit tu varuje před dosahováním svého i přes mrtvoly. Ovšem tam kde Beran volí přímý útok na zteč, Váha se spis soudí, či manipuluje.🙂
Lilit tu v následujících měsících například může odhalit justiční omyly a podobné vady na tváři spravedlnosti, ale zrovna tak je mile ráda pomůže i napáchat.
Již dnes, u vstupu do Váhovské brány ji vítá Trigon s Plutem, což je po doznívající opozici s Neptunem milá i ďábelská vzpruha. Lilit a Pluto se obecně mají docela rádi, ale má to i své stinné stránky, už proto, že si v nich oba lebedí.
V trigonu jsou geniálními manipulátory a jsme tu ve vzdušných znameních, tedy práce s informacemi, vizí. Následující dny budou v tom ohledu do křupava vypečené, protože Merkur vstupuje do Lva a tedy do opozice na Pluto a sextilu s Lilit. A Merkur také zodpovídá za informace. Do velkého trigonu trošku přicmrduje i Jupiter, tedy se hraje o velmi mocná prosazení vůle.
Pokud byste chtěli vystrašit co nejvíc lidí nějakou zprávou a současně je přesvědčit, že se toho strachu navždy zbaví, když vám odevzdají moc anebo upálí čarodějnici, pak máte nyní jedinečnou příležitost to dokázat.
Na druhou stranu, jsou to dynamické aspekty a nemusí být vůbec špatné. Slovo na pár dní dostává extra velkou moc, jsme přesvědčiví. Je třeba s tím zacházet opatrně, pak může být zkrátka konečně řečeno, co bylo už dávno potřeba slyšet. Taky můžeme znovu přesvědčit sami sebe o svých ideálech, které zavál prach a krčí se v koutě, zatímco je jich třeba účinně využít na kolbišti našich dějin. 🙂
Určitě stojí za zmínku obrovská moc zvuku a hudby v těchto konstelacích, speciálně dnes večer s Lunou a Uranem na Algolu může dobře zvolená písnička přinést jedinečné poselství. Večer bude díky této konstelaci každopádně emočně jiskrný.🙂
Kvadrát Slunce a Lunárních uzlů komplikuje situaci tím, že svými rozhodnutími máme dnes tendenci si spíš škodit než prospívat a těžko se odhaduje míra, kdy s něčím přestat.
Stačí o tom vědět, uzly jsou vždy jen příležitosti,
není nikde psáno, že jich musíme využít.
Sabiánský symbol začíná kolem poledne a zní
Číňanka krmí vyvolené dítě.
Asi udělá nejlíp ten, kdo bude krmit dnešní speciální energií jen ty vize, které mají prokazatelně budoucnost.
Ps: Sabianské symboly mají často tak praktický dopad jako hrnec na zadnici, takže když budete tento text číst na obědě v čínské restauraci, jste tam správně! Všichni jsme přišli na svět s nějakým důležitým poselstvím, jen je třeba si toho všimnout, aby z něj nebylo poselství.
Hezký den, V.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *