Aktuálně…

Mnoho lidí v poslední době zažívá neobvyklé pocity. Píšete mi o tom, cítíme všichni něco podobného.
Ještě před nějakými třiceti až padesáti lety bylo všechno hladké a předvídatelné. Základka – střední nebo učňák – práce – byt – děti – chata nebo zahrádka – domov důchodců. Takové nesmysly jako „jemnohmotné záležitosti“ se neřešily ani nečekaly.
Ale teď to tak fungovat nebude, schéma přestalo fungovat, protože se nám do hlavy vkrádá stále více podivných myšlenek, častěji se dějí nové pocity a emocionální změny.
Je to, jako by lidé ve středověku našli notebook. Přirozeně se nezapne, protože není elektřina. Jak lze tento předmět použít na farmě? Dá se použít jako stolek, stojánek na knihy nebo nápoje, dá se s ním zatlouct hřebíky nebo rozlousknout ořechy, nebo se dá použít jako zbraň na udeření někoho do hlavy. Jiná jeho funkce odhalena být ale nemůže – v té době.
Během takzvané „Noci Svaroga“ se Země nacházela v zóně nízkých vibrací a nebylo tu žádné spektrum vysoké energie, jako by nebeská elektřina přestala proudit a lidstvo přešlo do režimu spánku jako počítač. V režimu spánku může zařízení ukazovat pouze elektronické hodiny a lidé žili prakticky ve stavu pozastavené animace, duševního kómatu, kdy fungovala hmota a člověk mohl jíst, pít, rozmnožovat se a to je celé. K udržení těchto funkcí mozek využívá jen asi tři procenta.
Ale přišel čas odejít z této doby, vstoupili jsme do věku Vodnáře a kosmická elektřina začala znovu proudit. Počítač se začal zapínat, systémy se spustily, ale zjistilo se, že při používání k jiným účelům se zařízení poškodilo, zašpinilo či chytlo viry. A v tuto chvíli lidstvo prochází systémovou očistou. Tyto procesy se nevyskytují u každého, ukázaly se, že některá zařízení byla vážně poškozena a nemohou fungovat. Bohužel, budou muset žít své životy a stále být někomu zarážkou knih v polici nebo kladivem na hřebíky či podnosem na pití.
Je velký rozdíl mezi rozbitým a vybitým notebookem a plně funkčním zařízením. Přibližně stejný rozdíl je mezi osobou procházející kosmickými vibracemi skrze sebe a spícím člověkem.
Taková osoba má podle našich měřítek superschopnosti, jasnovidectví, telepatii, porozumění všemu a všem, duchovní i fyzickou síla, napojuje se na kosmický „internet“ a získává odsud informace o všem přímo.
Lidé pomalu začínají vidět, přestávají potřebovat průvodce a jsou na cestě, v jejímž cíli si vše zhmotní myšlenkou.
Takový člověk už je dospělý, není to vystrašená osoba, čekající na zachránce. Uvědomuje si svou sílu a přebírá kontrolu nad svými myšlenkami, slovy, emocemi a činy. Je plný lásky, radosti, štědrosti a není schopen cítit hněv, protože rozumí všem důvodům některých činů. Vše se pro něj stává průhledným, jasným a srozumitelným. Splyne s přírodou a světovým oceánem Lásky a Stvoření. A od nynějška už do něj ZLO nemůže proniknout, stejně jako není možné házet špínu na Slunce. Svou myšlenkou dokáže ve svém prostoru změnit vše, co mu není příjemné a spojením s kolektivní myšlenkou je možné ovlivňovat celou planetu.
A současní temní vládci Země se tohoto „Úsvitu“ a probuzení lidstva tak báli, že podnikali všechny možné i nemožné pokusy ovlivnit DNA, mozek, vědomí a fyzické tělo. A částečně se jim to podařilo, ale Světlo roste a už není možné ho omezit. Zatímco dříve to byl malý pramen, který se snažili přerušit, nyní se pramen mění v obrovský proud a jako oceán zaplavuje Zemi novými Energiemi.
Mnoho lidí se zároveň třese a bojí, že se děje něco hrozného. Ve skutečnosti ze dna Duše stoupají všechny hluboko zakořeněné strachy, viry vědomí a potlačovaná negativita. A také všechna špína, která byla do lidí pumpována po tisíce let a které je čas se zbavit. Ale i to je cenné, protože je to naše zkušenost, kvůli které jsme přišli na Zemi v těchto neklidných časech. Stačí si to jen zpracovat, uspořádat soubory do složek a dát si věci do pořádku ve svých myšlenkách.
Nechte nahromaděné zlo v klidu vyjít ven a je potřeba ho prožít a nechat ho, aniž byste ho rozlévali na ostatní. Protože zlo uvolněné vůči někomu se jistě vrátí zpět k majitelům.
Probouzíme se, uvědomujeme si nové Já a přebíráme zodpovědnost. Koneckonců, síla ztělesnění myšlenek vzrostla a bude se dále zvyšovat. Proto je nyní mimořádně nutné smýšlet neutrálně nebo pozitivně o druhých, abyste vyzařovali do Vesmíru to, co se vám později vrátí.
A brzy, až bude čištění systému dokončeno, budeme moci v sobě cítit mimořádnou harmonii, vnitřní mír, integritu a lásku. A život bude zářit radostnými kreativními barvami každý den naší existence.
ČEKÁ NÁS SVĚTLÁ BUDOUCNOST – ZLATÝ VĚK.
Překlad a úprava textu Jana Kiara, text – Tatjana Zoreslava/Telegram

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *