K zamyšlení

„Mnoho lidí si myslí, že intimita je o sexu.
Ale intimita je o Pravdě.
Když si uvědomíte, že můžete někomu říct svou pravdu, když se mu můžete ukázat, když se před něj můžete postavit takoví, jací jste a jeho odpověď je:“ Se mnou jsi v bezpečí“, to je Intimita…
Intimní Milostný vztah je jedním z nejkrásnějších zážitků v životě, protože jsme byli stvořeni pro lásku. To je to, co Jsme.
Ale je to také nejúčinnější způsob, jak vykonat práci na své vlastní Duši a stát se Celým člověkem.
A začíná to tím, že se obnažíte … odhalíte si navzájem své srdce, učiníte se zranitelnými a bez odsuzování budete spolu dělat vnitřní práci, aby váš vztah mohl vzkvétat.
Což může být skličující zážitek. Se vší krásou, kterou láska přináší, dokáže odhalit i bolest z minulosti, ukrytou za zdmi, které byly postaveny k ochraně srdce.

A dokud nebudete připraveni tyto zdi zbourat, abyste dovnitř mohli vpustit světlo, váš partner nikdy skutečně nepozná, kdo jste, ani se ve vaší blízkosti nerozvine. Největším nepřítelem není nikdo jiný než vaše vlastní temnota uvnitř. Ale co je pro cennější, chránit zeď, kterou vytvořilo ego-já, nebo pečovat o váš vztah? Chce to odvahu jít za vším, co láska nabízí, a začíná to ochotou svléknou se do naha.

༺꧁♥️꧂༻

Přitáhněte do svého života někoho, s kým můžete být nazí… nejen fyzicky, ale nazí na úrovni duše, někoho, komu na vás záleží natolik, že vám otevře své srdce,
Někoho, kdo vám prozradí svá tajemství, někoho, kdo se odváží být zcela otevřeným a zranitelným, protože vás miluje.
To je skutečná, syrová nahota. ॐ
Mike Harrigan 
Já jsem.
Ty jsi.
My jsme.
Jednota.
Globální vědomí.

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *