K zamyšlení

„Jednoho dne potkáš duši, která také hledala tu tvou. Někoho, kdo na cestách života také postrádal někoho, jehož jméno nebo podobu ještě neznal, ale jehož duše už znala.
Protože ta největší setkání už v životě tak nějak proběhla.
Ale samotné setkání nestačí, pokud chybí zralost, která by vztah udržela. Aby se setkání stalo cestou pro dva, je nutná pořádná dávka vnitřního růstu na obou stranách. Protože setkání je jen začátek, teprve výzvy na cestě ukážou smysl svazku a to, jak daleko po cestě mohou dva lidé společně dojít.
Protože stejně jako jsou lidé, kteří se přijdou pouze učit a odejdou, jsou i ti, kteří přicházejí, aby zůstali a společně rostli.
Lidé, kteří jsou s vámi spojeni, si vás na cestě vždy najdou. Mezitím pečujte o sebe, o svůj rozvoj, o svou duši, o své srdce. Naučte se těšit ze své společnosti, vážit si sami sebe, milovat se bez ohledu na lásku někoho jiného. Nečekejte a nedělejte ze svého života hru na čekání. Nesvěřujte se do něčích rukou v domnění, že se o vás tato osoba postará. Báječní lidé si vás najdou, a přesto je odpovědnost za to, abyste byli šťastní, na vás.
Protože nikdo nepřichází, aby vás doplnil, lidé přicházejí, aby vám pomohli růst. Nikdo vás na vaší cestě neponese, ale může kráčet po vašem boku. A pokud jsou oba připraveni, dojdou ke společnému cíli.
Čím více o sebe budete pečovat, tím více budete přitahovat lidi, kteří jsou kompatibilní s tím, co vyzařujete, a tím hlubší a krásnější budou vaše setkání a průběh vaší cesty.“
~ Alexandro Gruber



												
						
				
				

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *