Aktuálně na nebi…

Stále se nacházíme v proudu slunečních větrů. V tomto energetickém toku zůstaneme také po zbytek dne. Magnetické pole Země bylo v posledních několika dnech velmi neklidné. 19.4. se Slunce a Merkur přesunuly do znamení Býka. Řekněme, že věci jsou v pohybu.
Tato změna s sebou nese spoustu Plejáďanských energií. Plejády jsou hvězdnou skupinou v souhvězdí Býka. Toto období Býka je do značné míry Plejádským portálem. Přináší s sebou několik nových energií. Býk je úžasnou bránou mezi Zemí a Hvězdami. Býku vládne Venuše, Bohyně Lásky. Venuše se minulý týden vrátila domů do Býka.

To přinese štěstí. Je vhodná doba se zaměřit na záležitosti domova a lásky. Zaměřujeme se také na věci fyzické a peníze. Býk je jedním z nejsilnějších znamení co se manifestace týče. Je to všechno o tom, co nám dává dobrý pocit. Býk vládne smyslům. Očekávejte, že vaše psychické smysly budou právě teď v plamenech. Tato energie je úžasná pro lepší propojení s vaší intuicí. Možná se právě teď cítíte extra telepaticky . V tomto ročním období začnou přicházet velmi silné energie z Plejád.
Konec období Býka vždy přináší silné Plejáďanské zarovnání.
15. května budou Země a Slunce v dokonalém souladu s Plejádami. Můžeme očekávat několik silných galaktických aktivací, vedoucích k tomuto zarovnání. Příští týden máme Úplněk ve Štíru a přejdeme na Pluto v retrográdní fázi pohybu.
Oba nám pomohou s naší osobní transformací. Přivedou dohromady několik silných energií. Úplněk ve Štíru příští týden je zároveň Růžový Měsíc. Růžové Měsíce jsou opravdu dobrým znamením a jsou znamením znovuzrození a obnovy. Příští Úplněk nás připraví na nadcházející období Zatmění.
Sdíleno ve vyzařování klidu a bezpečí, které prostupují kolektivem jako lehké pohlazení po duši,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *